Ricardo Guasch · GSArquitectura  
     
   
  Rehabilitació i reforma de casa catalogada, 'Cal Laiano' en 2 habitatges i local a Masquefa, L'Anoia.  
En col·laboració amb Txatxo Sabater Arq.
Any: 2000-2003
Arq. Tec.: Salvador Soteras
Càlcul Estr.: Salvador Soteras
Constructor: Dineva S.L.
Promotor: Dimecres Migdia S.L.
M2: 420
 

 

 

Reforma de casa catalogada. Adequació de la planta de sota coberta, per vivenda-estudi dúplex. A l’interior hi ha una forta interconnexió visual entre tots els espais. Aquest habitatge manté una excel·lent inèrcia tèrmica, en establir corrents de ventilació creuada, evacuant l’aire calent per les obertures practicades a les façanes de l’altell de nova construcció. Protecció tèrmica de la coberta, mitjançant aïllament amb plaques de suro.

   
   
 
     
     
     
     
     
 
    PROJECTES   Habitatge      
Casa Serra  
Cal Salamó    
Cal Laiano    
     
     
ESTUDI   Interiorisme    
PORFOLIO   Rehabiltació    
NOTICIES   Equipament    
CONTACTE   Concursos